Najlepsza pizza w Lublinie... i nie tylko

Najlepsza pizza w Lublinie... i nie tylko

Najlepsza pizza w Lublinie... i nie tylko

Nie przywykłem do tego aby przywiązywać się do jakiegoś miejsca. Nawet chyba nie lubię takiego odczucia, że jestem z czymś związany, po części zależny od tego. Niemniej jednak, nie walczę z tym, co przyjemne, z miejscem gdzie czuję się dobrze. A jak jeszcze mam możliwość coś zjeść bez wahania "czy tym razem będzie także smacznie?", to już totalnie poddaję się temu miejscu! Tak też właśnie jest w Aventino w Lublinie gdzie z krwi i kości rzymianin serwuje najlepszą pizzę w Lublinie , i prawdopodobnie jedną z leps... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Right Behind The Kitchen

Autor

Right Behind The KitchenRight Behind The Kitchen

Dawid Furmanek - je, gotuje, pisze, analizuje, recenzuje. Pomysłodawca i właściciel mEATing - warsztaty kulinarne, łowca smaków podróżniczych. Z wykształcenia pedagog i absolwent studiów podyplomowych z psychologii komunikacji społecznej, trener, coach. Członek komisji Programu Miejsca Inspiracji w Lublinie, który za zadanie ma wyłonienie inspirujących miejsc w Lublinie (hoteli, restauracji, kawiarni). Prowadzi warsztaty i pokazy kulinarne, których odbiorcami są firmy, osoby indywidualne, a także dzieci.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pizza przepis, pizza , ciasto na pizze, ciasto, placki, frytki, tarta, ciekawe przepisy, sosy, makarony, makaron, sos czosnkowy, por , zupa pomidorowa, słoik, sos pomidorowy, ziemniaki, kanapki, przystawki, ser, kanapka, sos do pizzy, sos pomidorowy do pizzy, bez pieczenia, ciasto z bezami, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, pyszne ciasto, pieczone ziemniaki, makaron z serem

Inne przepisy z Right Behind The Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.