TORT PRAGA

TORT PRAGA

TORT PRAGA

Przysmak mający swe korzenie w Rosji receptury Czeskiego cukiernika Tort Praga. Pyszne wilgotne ciasto kakaowe, i to co najlepsze w tym torcie to rewelacyjny rozpływający się w ustach krem na bazie mleka skondensowanego, które uwielbiam szczególnie z tubki, i właśnie takie użyłam do kremu. Tort jest rewelacyjny w smaku i na pewno przypadnie do gustu małym jaki dużym łasuchom.   Ciasto: 5 jajek 150 g cukru 120 g mąki pszennej 2 ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu RAROSSA

Autor

RAROSSARAROSSA

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, pieczenie, kakao, polewa, mleko skondensowane, czekolada, krem, deser, desery, mąka, tort, torty, ciasta z kremami, cukier, ciasto z kremem, ciasto kakaowe, jajko, pyszne ciasto, ciasto z białek , mleko w proszku, ciasto mleko w proszku, ciasto z masa, ciasta z masa

Inne przepisy z RAROSSA

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.