Pierogi z grzybami, soczewicą, białą kaszą gryczaną i fetą

Pierogi z grzybami, soczewicą, białą kaszą gryczaną i fetą

Pierogi z grzybami, soczewicą, białą kaszą gryczaną i fetą

Kiedy spodziewałam się dziecka, ktoś zapytał mnie, co najchętniej jem w ówczesnym stanie. Od razu odpowiedziałam, że pierogi! One od zawsze były moim ulubionym daniem. Wyśmienicie smakowały mi u mojej babci, mistrzynią w ich robieniu jest moja mama. Jej pierogi z kapustą słodką nie mają sobie równych.A w czasie ciąży pojadłam ich sporo. Może dlatego teraz moje dziecko najbardziej lubi właśnie pierogi! Jeżeli chodzi o mnie, to wolę je jeść niż przygotowywać. Ale od czasu do czasu, gdy najdzie mnie wena, robię... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Raj dla Podniebienia

Autor

Renata Czelny - Kawa

Jestem rodowitą rzeszowianką mieszkającą w Krakowie.
Od kilku lat eksperymentuję w kuchennych wyczynach!
Moją specjalnością jest pieczenie serników w różnych smakach i odsłonach. Kolekcjonuję filiżanki, piękne dzbanki herbaciane, jestem wielką miłośniczką herbaty, kawy i czekolady.

Kocham książki, ostatnio zainteresowało mnie fotografowanie. Gotowanie zamieniłam w pasję, która stała się moim światem.

Podróżuję, fotografuję, poszukuję nowych smaków.
Zapraszam!

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pierogi przepis, pierogi, grzyby, feta, ser feta, ciasto, kasza, kasza gryczana, bułki, mięso, kolacja, kapustą, pierogi przepis ciasto, ciasto na pierogi, jajka z farszem, pierogi z mięsem, pierogi z kapusta i grzybami, bułka pszenna, drugie danie

Inne przepisy z Raj dla Podniebienia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.