Zupa warzywna z pulpecikami nadziewanymi mozzarellą
Zupa warzywna z pulpecikami nadziewanymi mozzarellą
Delikatna w smaku Składniki 2 duże marchewki pietruszka mały seler biała część pora grzyb suszony łyżka masła łyżka oliwy z oliwek łyżka ziół prowansalskich liść laurowy ziele angielskie 3 łyżki drobnego makaronu ( u mnie zacierka babuni) 2 pomidory 1/2 pęczka koperku sól ,pieprz Pulpety: filet indyka (ok. 500 g) 2 łyżki musztardy dijon mozzarella (małe kulki) bułka tarta sól ,pieprz ,mąka ,mielona czerwona papryka Przygotowanie Marchew ,pietruszkę i seler obieramy i kroimy w kostkę. Razem z pokrojonym w piórka p... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen
Autor
Arkadiusz Gie
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
tarta, mielone, por , papryka, seler, grzyby, bułki, makarony, makaron, indyk, warzywa, zupa, marchewka, mięso, pulpeciki, pulpety, ser, suszone pomidory, mielone z warzywami, zupa z selera, mięso mielone, tarta na słodko, zupa z mięsem mielonym, makaron z serem, makaron na słodko, makaron smażony, ser biały
Inne przepisy z R'n'G Kitchen
Dodaj komentarz