Zupa grzybowa z pulpecikami

Zupa grzybowa z pulpecikami

Zupa grzybowa z pulpecikami

Ostatnimi czasy gustujemy w polskich boczniakach. Można je przygotowywać na różne sposoby. Pierwszy raz spróbowaliśmy tradycyjnych, panierowanych i to nas do nich przekonało. Później przyszedł czas na eksperymenty. Wierzcie, warto ;) Składniki 1 cebula 150 g boczniaków 100 g groszku cukrowego 3 ziemniaki 1 marchew 1 pietruszka 1 mały seler 3 ząbki czosnku 2 łyżki oleju rzepakowego 1 liść laurowy 2 ziarna ziela angielskiego 1 łyżka suszonego lubczyku 2 łyżki kaszy pęczak 1,5 l bulionu warzywnego 200 g mięsa... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.