Pomysł wziął się z potrzeby chwili. Jak widzimy w sklepie karpia to... musimy go mieć. A co z nim zrobić. Wiele wersji już robiliśmy, tym razem skorzystaliśmy z przepisu [*] Christophera . Warto wypróbować. Składniki: 450 g fileta z karpia 250 g mieszanki groszku z marchewką wywar z ryby 6 łyżeczek żelatyny sól, pieprz Przygotowanie: Karpia ugotowałem z włoszczyzną i obrałem. Wywar połączyłem z żelatyną. Wywar sklarowałem ( można pominąć ), ale nie każdy taki lubi. Do małych miseczek, filiżanek nałożyłem k... czytaj dalej...
Poniżej znajdziecie zestawienie pysznych sałatek na Święta. 12 prostych i smacznych przepisów na sałatki wigilijne oraz na kolejne dni świąt.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Ostatnimi czasy w telewizji pojawia się co raz więcej programów kulinarnych. Jednym z moich ulubionych jest „Ewa gotuje”, w którym główną rolę odgrywa sama Ewa Wachowicz.
Czytaj dalej...