Pasta z wędzonego dorsza z jajkiem i ogórkiem kiszonym

Pasta z wędzonego dorsza z jajkiem i ogórkiem kiszonym

Pasta z wędzonego dorsza z jajkiem i ogórkiem kiszonym

Przepis na : śniadanie

Taka pasta wyśmienicie smakuje ze świeżą bagietką. W wersji bardziej fit, śmietanę można zastąpić jogurtem naturalnym.  Składniki 150 g wędzonego dorsza 2 jajka ugotowane na twardo 1 średnia cebula 2 duże kiszone ogórki 5 łyżek majonezu 2 łyżki śmietany 18 % sól pieprz     Przygotowanie Rybę oczyściłem z ości, drobno pokroiłem. Ugotowane na twardo jajka pokroiłem w kostkę, ogórki kiszone posiekałem, cebulę pokroiłem w drobniutko. W misce wymieszałem majonez ze śmietaną. Wszystkie składniki po... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.