Pasta z wędzonego dorsza z jajkiem i ogórkiem kiszonym

Pasta z wędzonego dorsza z jajkiem i ogórkiem kiszonym

Pasta z wędzonego dorsza z jajkiem i ogórkiem kiszonym

Przepis na : śniadanie

Taka pasta wyśmienicie smakuje ze świeżą bagietką. W wersji bardziej fit, śmietanę można zastąpić jogurtem naturalnym.  Składniki 150 g wędzonego dorsza 2 jajka ugotowane na twardo 1 średnia cebula 2 duże kiszone ogórki 5 łyżek majonezu 2 łyżki śmietany 18 % sól pieprz     Przygotowanie Rybę oczyściłem z ości, drobno pokroiłem. Ugotowane na twardo jajka pokroiłem w kostkę, ogórki kiszone posiekałem, cebulę pokroiłem w drobniutko. W misce wymieszałem majonez ze śmietaną. Wszystkie składniki po... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Autor

Arkadiusz Gie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ogórki, ogórki kiszone, fit, majonez, przepisy fit, bagietka, śniadania, pasta, ryba, ryby, pasty, dorsz, chleb, fit śniadanie

Inne przepisy z R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.