Makaron z żeberkami po tajsku
Makaron z żeberkami po tajsku
Tak, tak…uczepiliśmy się, ale skosztujecie i sami wracać będziecie. Żeberka zostały nam po ugotowaniu wywaru, trzeba było zagospodarować i oto jest. Aromatyczne danie, które robi się w oka mgnieniu. Zachwyca smakiem i prostotą. Proporcje na dwie osoby. Składniki 400 g mięsa z ugotowanych żeberek 125 g makaronu chow mein 1 garść grzybów mun 1 ząbek czosnku 2 cm świeżego imbiru 3 łyżki sosu sojowego 50 ml oleju z orzechów arachidowych 1/2 strąku zielonej papryki 2 łyżki pędów bambusa 2 łyżki kiełków fasoli mung 2... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen
Autor
Arkadiusz Gie
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
makaron, makarony, sosy, żeberka, mięso, grzyby, fasola, imbir, obiad, dania z makaronem
Inne przepisy z R'n'G Kitchen
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję