Gulasz z karkówki z pieczarkami i bambusem

Gulasz z karkówki z pieczarkami i bambusem

Gulasz z karkówki z pieczarkami i bambusem

Prosto i smacznie. Składniki 400 g karkówki wp 250 g pieczarek 4 łyżki pędów bambusa cebula smalec mąka 100 ml bulionu warzywnego oliwa z oliwek mielona słodka papryka sól i pieprz Przygotowanie   Karkówkę kroimy w dużą kostkę ,oprószamy solą ,pieprzem i obtaczamy w mące. Podsmażamy na łyżeczce smalcu ,osączamy z tłuszczu na papierowym ręczniku. Pokrojone pieczarki z posiekaną cebulą i pokrojonym w paski bambusem podsmażamy na oliwie ,dodajemy karkówkę ,zalewamy bulionem i dusimy do miękkości pod przykrycie... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.