Curry z dyni i krewetek z sałatką z kolorowych warzyw i quinoą
Curry z dyni i krewetek z sałatką z kolorowych warzyw i quinoą
Przepis na : obiad
To danie jest bardzo szybkie w przygotowaniu zrobienie takiego obiadu zajmuje około 30 - 40 minut. Jesienią ważne jest dla mnie wykorzystanie sezonowych warzyw i aromatycznych rozgrzewających przypraw. Uwielbiam to curry za połączenie polskiej dyni prosto z ogródka mojej cioci i orientalnych aromatów, które rozgrzewają smakiem i wspomnieniem smaków z wakacyjnych podróży ;) Dodatkowo kolor poprawia humor nawet w najbardziej ponury listopadowy dzień. Polecam. Składniki: 2 szklanki ugotowanej białej quinoy 2 szklan... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Quinoa Raz!
Warto przeczytać

Dieta Pięciu Przemian
Jest to chińska dieta pomagająca utrzymać równowagę ciała i duszy.
Czytaj dalej...Autor
Celiak w podróży
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
krewetki, curry, sosy, dynia, kokosowe, kalafior, kalafiorem, pasty, pasta, bezglutenowe, kapustą, obiad, czerwona kapusta, sałatka, sałatki, kapusta pekińska, owoce morza, szybki obiad, obiad na szybko, gotowana marchewka, sałatka curry, smaczna sałatka, sałatka z marchewki, sałatka z marchewką, sałatka z kalafiorem , sałatka z kapusty pekińskiej, sałatka do obiadu, szybkie sałatki, szybka sałatka, zdrowe obiady
Inne przepisy z Quinoa Raz!
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję