Pasztety: meksykański i orientalny

Pasztety: meksykański i orientalny

Pasztety: meksykański i orientalny

Nadrabiam zaległości za styczeń, więc dziś 2 recenzje produktów. Pasztet meksykański Skład: woda, cieciorka 19%, cebula 11%, olej roślinny, przyprawy, zielony groszek 2,8%, kukurydza 2,8%, czerwona fasola 2,8%, skrobia kukurydziana – zagęstnik, błonnik pszenny, koncentrat pomidorowy, naturalne aromaty drożdżowe, sól, guma guar – zagęstnik, kwas askorbinowy – (witamina C) przeciwutleniacz.  Nie dodano cukru. Zawiera śladowe ilości gorczycy i selera. Może zawierać śladowe ilości soi i glutenu. Firma: Prim... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Qlinarnie i Qlinarnie

Autor

PatchuliaMPatchuliaM

Witam,
prowadzę dwujęzycznego wegetariańskiego bloga kulinarnego: oczywiście znajdziesz tu przepisy, ale też recenzje restauracji i ostatnio kupionych produktów spożywczych. Na blogu pojawiają się też wpisy dot. szeroko pojętej kultury, m.in. filmu oraz wydarzeń kulturowych z mojego miasta - Rzeszowa. Zapraszam do lektury:).

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

zupa pomidorowa, pasztet, cebula, śniadanie, kanapka, czerwona fasola, kokosowe, fasola, warzywa, groszek, seler, fasola czerwona, pasta, pasty, kanapki, śniadania, drożdżowe, czosnek, wegetariańska, wegańskie

Inne przepisy z Qlinarnie i Qlinarnie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.