Pierogi z mięsem i kapustą kiszoną

Pierogi z mięsem i kapustą kiszoną

Pierogi z mięsem i kapustą kiszoną

Przepis na : obiad

Składniki: 1,5 kg mięsa wieprzowego (łopatka) 1 kg kapusty kiszonej 3 cebule 3 marchewki 2 pietruszki nieduży kawałek selera 2 łyżki oleju 1 łyżeczka ziela angielskiego 1 łyżeczka ziaren czarnego pieprzu 3 listki laurowe pierz ziołowy mielony sól Ciasto na pierogi: 1 kg mąki pszennej 3 łyżki oleju około 300 ml gorącej, przegotowanej wody sól Sposób przygotowania: Do garnka wkładamy mięso, marchewki, pietruszki, seler i 1 cebulę. Zalewamy wodą, dodajemy ziele angielskie, ziarenka pieprzu, listki laurowe oraz sól... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Qchnia po prostu

Autor

qpoprostuqpoprostu

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pierogi przepis, pierogi, mięso, kapustą, mielone, ciasto, mięso mielone, kapusta kiszona, pierogi przepis ciasto, ciasto na pierogi, wieprzowina, obiad, tani obiad, pierogi z mięsem, gotowana marchewka, mięso na obiad, tanie ciasto, drugie danie

Inne przepisy z Qchnia po prostu

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.