Szaszłyki z piekarnika

Szaszłyki z piekarnika

Szaszłyki z piekarnika

Składniki: pierś z kurczaka papryka cebula pieczarki sól pieprz zioła prowansalskie olej Wykonanie: Kurczaka zamarynować w oleju z ziołami prowansalskimi, solą i pieprzem na co najmniej 20 minut. Pieczarki gotować przez 10 minut w osolonej wodzie.Cebulę pokroić w ćwiartki, paprykę w plasterki. Wszystko nabić na patyczki i piec w 200 stopniach do momentu gdy kurczak zrobi się całkowicie biały. czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pychotkaaa

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję