Składniki: Biszkopt 5 jaj 1 szklanka cukru ¾ szklanki mąki 1 łyżka mąki ziemniaczanej 2 łyżeczki proszku do pieczenia Masa: puszka brzoskwiń kostka masła 2 budynie śmietankowe Dodatkowo: 0,5 l śmietany 30% pół szklanki cukru galaretka brzoskwiniowa lub cytrynowa Wykonanie: Z podanych składników upiec biszkopt. Następnie ugotować budynie lecz nie na mleku tylko na wodzie z pod brzoskwiń. Budyń ostudzić. Gdy będzie już zimny zmiksować go z masłem, potem dodać brzoskwinie pokrojone w kostkę i wymieszać już ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...