Co zrobić, aby masło lub margaryna łatwiej nam się ucierały.
Co zrobić, aby masło lub margaryna łatwiej nam się ucierały.
 Aby masło lub margaryna dodawane do ciast i kremów łatwiej nam się ucierały, możemy dodać do ucieranego tłuszczu szczyptę mąki pszennej lub cukru pudru. Pamiętajmy także o tym, aby naczynie w którym ucieramy masło lub inny tłuszcz było całkiem suche, a margaryna lub masło miały temperaturę pokojową ( były miękkie ) .                           Pozdrawiam gorąco !  czytaj dalej...
            
     
        
 
                       Czytaj dalej na blogu Przepisy i porady kulinarne
        
                       Autor
 Krzysztof Jaracz
Krzysztof Jaracz
        
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
krem, ciasto, ciasto z kremem, ciasta z kremami, ciasto ucierane 
Inne przepisy z Przepisy i porady kulinarne
Dodaj komentarz