Co zrobić, aby biała kiełbasa nie pękała nam podczas gotowania.
Co zrobić, aby biała kiełbasa nie pękała nam podczas gotowania.
B iała kiełbasa nie popęka nam podczas gotowania, jeśli przed gotowaniem po nakłuwamy ją wykałaczką w kilku miejscach. Wypływający z niej tłuszcz podczas gotowania nie uszkodzi osłonki i kiełbasa nie będzie nam pękać. Pamiętać także trzeba, aby kiełbasę nie gotować na zbyt dużym ogniu, bo także może popękać. Pozdrawiam serdecznie ! ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Przepisy i porady kulinarne
Autor
Krzysztof Jaracz
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kiełbasa
Inne przepisy z Przepisy i porady kulinarne
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję