Pieczona papryka faszerowana mięsem mielonym, ryżem i pieczarkami

Pieczona papryka faszerowana mięsem mielonym, ryżem i pieczarkami

Pieczona papryka faszerowana mięsem mielonym, ryżem i pieczarkami

Składniki: 4 czerwone papryki 500g mięsa mielonego (ja użyłam indyka, ale równie dobrze może być wieprzowina) 100g białego ryżu (1 torebka) 10 pieczarek 4 ząbki czosnku 3 łyżeczki koncentratu pomidorowego 1 duża cebula 1 łyżeczka słodkiej papryki 1/2 łyżeczki chili 1/2 łyżeczki soli 1 łyżeczka cukru 1 łyżka oliwy 8 plastrów żółtego sera Przygotowanie: 1.   Ryż gotujemy według instrukcji na opakowaniu. 2.   Mięso przekładamy do miski. 3.   Cebulę ścieramy na tarce o dużych oczka... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Prosto z Kotła

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję