Ziemniaczana zupa z zielonym pesto z natki pietruszki i płatków migdałowych. Sos pesto zwieńczający kremową zupę z ziemniaków, nadaje jej wyrazistego charakteru i kuszącego wyglądu. Zupa gotowana na bazie swojskiego wywaru z jarzyn, od podstaw stworzona w zgodzie z dobrą jakością. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Zupa ziemniaczano -porowa z pesto z natki pietruszki 5 od 1 osoby Autor: Paweł Clad Danie: Zupa Kuchnia: Polska Trudność: Łatwe Ilość 4 porcje Przygotowanie 20 min. Gotowanie ... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Dieta cebulowa, trwa zwykle od 2 do 3 tygodni, jest dietą odchudzającą przeznaczoną dla osób dorosłych. Podstawą diety są warzywa cebulowe. Cebula, por, szczypior oraz czosnek.
Czytaj dalej...prostepesto.pl
ktoto.info
delaware24.pl
usacorp.pl
odebrac.pl
pychamniam.pl