Tatar ze śledzia na chrupiącej grzankach

Tatar ze śledzia na chrupiącej grzankach

Tatar ze śledzia na chrupiącej grzankach

Tatar ze śledzika a’la Matjas z warzywami, jabłkiem i sosem miodowo – musztardowym. Sałatka ze śledzia podana na chrupiącej grzance zapieczonej z masłem. Niezawodna propozycja zakąski na przyjęcie lub na kolację, kiedy masz ochotę zjeść coś niestandardowego. Drukuj Tatar ze śledzia z warzywami na grzankach 5 od 1 osoby Autor: Paweł Clad Danie: Przystawka Trudność: Łatwe Porcje 10 porcji Przygotowanie 20 min. Pieczenie 10 min. Kalorie 150 kcal Idealna przekąska albo przystawka na przyjęcie. Sała... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu ProstePesto.pl

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

21 najlepszych przepisów na śledzie na Święta, Sylwestra i Karnawał

Z czym nam kojarzą się śledzie? Oczywiście ze świętami czy sylwestrem. Pod koniec grudnia większość polskich rodzin je przygotowuje i się nimi zajada.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.