Najstarszy, niezawodny sposób na barwienie skorupek jajek naturalnym barwnikiem z łupin cebuli. Potrzebujesz jajek swojskich o białych skorupkach, łupin cebuli oraz odrobiny octu spirytusowego. Poniżej znajdziesz przepis według którego uzyskasz najbardziej intensywne zabarwienie, bez niepożądanych pęknięć skorupek podczas gotowania jaj na twardo. Uzyskasz brunatno – czerwony odcień pisanek w całkowicie naturalny i bezpieczny sposób. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Wielkanocne pi... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...prostepesto.pl
ktoto.info
delaware24.pl
usacorp.pl
odebrac.pl
pychamniam.pl