Naturalny barwnik do wielkanocnych pisanek przygotowany z wody po ugotowaniu czerwonej kapusty. Fioletowa woda po kapuście z dodatkiem octu spirytusowego zabarwi skorupkę jajek na paletę niebieskich barw. Odcień i intensywność niebieskiego odcienia możesz regulować długością trzymania ugotowanych jajek w naturalnym barwniku. Aż trudno uwierzyć że naturalnym sposobem można uzyskać takie cudeńka. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Niebieskie jajka barwione naturalnie czerwoną kapustą 5 od 1 os... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...prostepesto.pl
ktoto.info
delaware24.pl
usacorp.pl
odebrac.pl
pychamniam.pl