Pyszne tosty maczane w jajku i usmażone na patelni. Rumiane i chrupiące chlebki, podawane na ciepło. Przypominają połączenie jajecznicy i kanapek. Wyśmienity pomysł na śniadanie, na odpowiednie rozpoczęcie dnia. W dodatku możemy udekorować je dowolnymi ulubionymi składnikami: szynką, kiełbasą, pomidorem i wiele innych. Oczywiście jest też możliwość serwowania tostów w wersji na słodko: z miodem, dżemem lub świeżymi owocami. Artykuł Jajochlebki. Tosty francuskie smażone w jajku pochodzi z serwisu ProstePesto . ... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Według dietetyków istnieje kilka pokarmów, które obecne w naszej diecie ograniczają przyrost tkanki tłuszczowej.
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.
Czytaj dalej...prostepesto.pl
ktoto.info
delaware24.pl
usacorp.pl
odebrac.pl
pychamniam.pl