Chlebek bananowy bez dodatku cukru i soli, całą swą słodycz zawdzięcza mocno dojrzałym bananom. Do jego produkcji możesz wykorzystać te mocno dojrzałe, nawet lekko przejrzałe banany sprawdzą się doskonale. Chlebek jest mięciutki, ma lekko budyniową konsystencję. Dzięki płatkom migdałowym momentami delikatnie chrupie. Twój maluszek będzie zachwycony tym wypiekiem, zarówno w porze śniadania lub podwieczorku. Przyznam że testowałam już wiele przepisów na bananowy chlebek, ale ten jest moim ulubionym. Często do... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...prostepesto.pl
ktoto.info
delaware24.pl
usacorp.pl
odebrac.pl
pychamniam.pl