Wegańskie drożdżówki z bananem.
Wegańskie drożdżówki z bananem.
Ciasto drożdżowe to bez wątpienia mój ulubiony rodzaj ciasta. W wersji mini drożdżówek i w towarzystwie zdrowych dodatków smakowało po prostu wspaniale. Miękkie, cudownie pachnące drożdżami... typowe comfort food :) A do tego odpowiednie dla wegan! Co do yaconu, bardzo mi posmakował. Jest miękki i delikatnie słodki, a ponadto bogaty w błonnik. Z kolei orzechy tygrysie mają dość specyficzny smak i są bardzo twarde. Przed jedzeniem polecam namoczyć je i pozostawić na całą noc w mleku, np. kokosow... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Poranek na słodko
Autor
Sandra Wysocka
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ciasto, drozdzowka, drożdżówki , kokosowe, orzechy, banan, ciasto drożdżowe, ciasta drozdzowe, awokado, pasta, gruszka, pasty, drożdżowe, ciekawe przepisy, wegetariańska, wegańskie, ciasto kokosowe, ciasto z gruszkami, ciasto z bananem, ciasto z bananami, ciasto z orzechami, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, bez pieczenia
Inne przepisy z Poranek na słodko
Dodaj komentarz