Miałam problem z nazwaniem tego cuda. Na początku miała być fajna i nietypowa przekąska dla lubiących poeksperymentować i osób nietolerujących glutenu. Po zrobieniu i spróbowaniu jestem skłonna nazwać to bezglutenową pizzą. Smak kalafiora i marchewki jest niewyczuwany, za to przebija się parmezan i pyszna, rozpływająca się mozzarellą. Pizza pokrojona na kawałeczki (jak na zdjęciu) stabilnie trzyma się w ręce i nie rozpada. Umoczona w dipie jogurtowo ziołowym smakuje wyśmienicie. Można ją dodatkowo przybrać oli... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...