Ptysie łabędzie z kremem maślanym
Ptysie łabędzie z kremem maślanym
Przepis na : deser
Ptysie łabędzie z kremem maślanym są nie tylko smaczne, ale i wspaniale się prezentują. Zwykłe ptysie, jakie każdy z nas zna, bardzo łatwo zamienić w piękne łabędzie – wystarczy upiec wraz z nimi wyciśnięte za pomocą rękawa cukierniczego liczby „2″, które po wbiciu w krem, będą stanowić szyje ptaków. Ptysie to wspomnienie z dzieciństwa – parzone ciasto i słodki krem to smak, który zawsze się miło wspomina i chce się do niego wracać. Ptysie: 4 duże jajka 1 szklanka mąki 1 szklanka wo... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Poezja smaku
Autor
PoezjaSmaku
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ptyś, ptysie, krem, ciasto, ciasta z kremami, ciasto z kremem, desery, deser, ciasteczka, łatwe ciasto, ciasto z masa, ciasta z masa, jajka nadziewane, ciasto z masą budyniową, ciasto budyniowe, ciasteczka budyniowe
Inne przepisy z Poezja smaku
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję