,, Kokilki ze szpinakiem i pastą z suszonych pomidorów’’
,, Kokilki ze szpinakiem i pastą z suszonych pomidorów’’
Dzisiaj zapraszam na przekąskę w stylu francuskim. Inspiracją do powstania dania była życzliwość firmy Ole . Składniki: 1 ciasto francuskie 200 g szpinaku 100 g schabu 1 ząbek czosnku 1 cebula 4 łyżki kukurydzy Chili, zioła prowansalskie, sól, pieprz, Pasta z suszonymi pomidorami Listki świeżej bazylii Wykonanie: Cebulkę kroimy w kosteczkę i szklimy na patelni. Masło rozpuszczamy na patelni, dodajemy do niego wyciśnięty czosnek, a potem szpinak, kukurydzę i chwilę podsmażamy. Mięso podsmażamy na patelni przyprawiamy ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Podróż w kulinaria
Autor
aga20101
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
francuskie, ciasto, ciasto francuskie, ciasto francuskie, pasty, pasta, szpinak, przekąska, mięso, suszone pomidory, babeczki, schab, ciasto na niedziele, przekąski, mięsa pieczone
Inne przepisy z Podróż w kulinaria
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję