Schab po meksykańsku

Schab po meksykańsku

Schab po meksykańsku

Składniki: 5 plastrów schabu, przyprawa meksykańska, puszka pomidorów, 3 łyżki koncentratu pomidorowego, pół słoika papryki konserwowej, puszka czerwonej fasoli, 5 dużych ogórków konserwowych, 2 ząbki czosnku, pół puszki kukurydzy, puszka ananasa, 1 duża cebula, 0,5 l. bulionu warzywnego, sól, pieprz, słodka papryka, tłuszcz do smażenia. Sposób przygotowania: Schab rozbijamy tłuczkiem i obsypujemy obficie przyprawą meksykańską. Krótko przesmażamy na patelni, przekładamy do garnka. Cebulę kroimy w piórka pods... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pobite gary Barbary

Autor

Pobitegarybarbary

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

papryka, ogórki, mięso, ananas, schab, fasola, sok, dania mięsne, ogórki konserwowe, czerwona fasola, zupa pomidorowa, słoik, fasola czerwona, kuchnia meksykańska, mięso duszone, schab gotowany, warzywa na patelnie, schab duszony z warzywami

Inne przepisy z Pobite gary Barbary

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.