Podudzia kurczaka marynowane w maślance i ziołach

Podudzia kurczaka marynowane w maślance i ziołach

Podudzia kurczaka marynowane w maślance i ziołach

Podudzia kurczaka marynowane w maślance i ziołach to pyszne wydanie mięsa z kurczaka samodzielnie przyprawionego. Mięso jest mięciutkie a z zewnątrz delikatnie chrupiąca skórka. Ja podlewałam pałki z kurczaka podczas pieczenia i nie przypaliły się a piekłam bez przykrycia. Uzyskałam za to piękną delikatną skórkę. Pyszny i bardzo prosty sposób na przygotowanie smacznego obiadu 🙂 … Czytaj dalej Podudzia kurczaka marynowane w maślance i ziołach Artykuł Podudzia kurczaka marynowane w maślance i ziołach poch... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pieprzyć z Fantazją

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Sałatka z kurczakiem - 15 najlepszych przepisów

Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.