Ciasto z truskawkami jest pyszne i delikatne. Na prawdę trudno poprzestać na jednym kawałku. W dodatku przygotowuje się je szybko i łatwo. Szczerze polecam Wam ten przepis. Nie rozczarujecie się. Ewentualnie będziecie żałować, że upiekliście tylko jedną blaszkę ;-) SKŁADNIKI 4 jajka szczypta soli 120 g cukru 1 opakowanie cukru waniliowego 130 g masła 180 g kwaśnej śmietany 18% 300 g mąki pszennej tortowej 2 łyżeczki proszku do pieczenia 550 g truskawek cukier puder WYKONANIE Piekarnik rozgrzać do temperatury 180 ° ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Znana wszystkim truskawka, a właściwie poziomka truskawka, to uzyskany ponad 300 lat temu na dworze francuskim mieszaniec dwóch gatunków poziomki.
Czytaj dalej...