Ciasto ze spodem gryczanym, kwaśną masą rabarbarową i budyniową pianką. Smaczne, pod warunkiem, że lubicie smak mąki gryczanej :-) Jeżeli nie przepadacie, to można wykorzystać w całości mąkę pszenną. U mnie coraz częściej pojawia się mąką gryczana, ponieważ jest zdrowa, a do jej smaku łatwo można się przyzwyczaić. SKŁADNIKI 5 jajek szczypta soli 100 g cukru trzcinowego 1 opakowanie cukru waniliowego 150 g masła 100 g jogurtu naturalnego 200 g mąki gryczanej 100 g mąki pszennej tortowej 2 łyżeczki proszku d... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...