Moje ulubione leczo to takie, w którym znajduje się bardzo duża ilość cukinii. Bez tego warzywa leczo mi nie smakuje. I myślę, że każdy smakosz tego warzywa się ze mną zgodzi. I co najważniejsze cukinia nie może się rozgotować. Przepisów na leczo jest całe mnóstwo, a ja dziś zaprezentuję Wam moją wersję. Wegetarianie mogą zrobić wersję bez kiełbasy. Natomiast smakosze mięsa mogą dodać jeszcze boczek, czy zastąpić kiełbasę dobrymi parówkami. Leczo można jeść ze świeżym, chrupiącym pieczywem, ale również idea... czytaj dalej...
Uwielbiam gotować, piec i robić wszystko co jest z tym związane. Najchętniej w ogóle nie wychodziłabym z kuchni. Każda wolną chwilę poświęcam na gotowanie. Działa to na mnie relaksująco, odprężająco pozwala mi zapomnieć o wszystkich moich smutkach.
Postanowiłam podzielić się z Wami moimi kulinarnymi osiągnięciami i dlatego powstał blog Passion-of-cooking. Oprócz tego chciałam zebrać wszystkie przepisy w jednym miejscu tworząc moją książkę kucharską;-)
Na łamach mojego bloga będziecie mogli śledzić moje kulinarne poczynania. Zachęcam również do próbowania moich przepisów.
Wszystkie przepisy, które zamieszczę będą przyrządzone przeze mnie a wypróbowane przez męża i przyjaciół;-)