Ziemniaki Hasselback tym razem w wersji wypasionej, czyli z dodatkiem sera i boczku. Podane na ciepło są doskonałą przystawką na przyjęciach i spotkaniach. Trochę śmietany, sera, boczku i danie wygląda zdecydowanie bardziej „wystawnie”. Polecam, bo powinno spodobać się Waszym gościom. Składniki /dla 6 osób/: 6 sporych ziemniaków 6 plastrów żółtego sera sól morska w młynku 3 plastry surowego, wędzonego boczku 50 ml śmietany 12% szczypiorek Wykonanie: Ziemniaki Czytaj dalej... Artyku... czytaj dalej...
Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Sylwester to czas, kiedy świętuje się koniec starego roku i początek nowego. Jest to stosunkowo dość młode święto, gdyż narodziło się ono dopiero na przełomie XIX i XX wieku.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...