
Jajka faszerowane szynką to jedna z najczęściej wybieranych wersji na Wielkanoc. Wszystkie składniki mamy najczęściej w lodówce, a amatorów takiego połączenia nie trzeba szukać daleko. Inne przepisy na jajka faszerowane znajdziecie TUTAJ . Składniki /10 szt./: 6 jajek 5 plasterków szynki 2 łyżki drobno posiekanego szczypiorku sól, pieprz 2 łyżeczki serka kanapkowego 1-2 łyżki majonezu Wykonanie: Jajka ugotować na twardo w osolonej wodzie. Ostudzić, obrać i przepołowić. Połowę żółtek przełożyć do misecz... czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...