Przepis na : obiad
Bardzo lubię faszerowane warzywa, bo można stosować przy farszu dowolne kombinacje. Już nie mogę się doczekać kolejnego podejścia do cukinii. Tym razem spróbuję wersję mięsną ;) Składniki: (na 2 osoby)1 cukinia4 pieczarkiworeczek ugotowanego ryżu2 ząbki czosnku5 dag żółtego seraPrzygotowanie:1. Cukinię umyć, odkroić końcówki. Przekroić wzdłuż i wydrążyć miąższ.2. Czosnek, pieczarki i miąższ z cukinii pokroić w kostkę i podsmażyć przez 15 minut na patelni.3. Do farszu dodać woreczek ryżu.4. Gotowym farszem wypeł... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...