ZAPIEKANE PIEROŻKI ZIEMNIACZANE Z TUŃCZYKIEM PO WŁOSKU

ZAPIEKANE PIEROŻKI ZIEMNIACZANE Z TUŃCZYKIEM PO WŁOSKU

ZAPIEKANE PIEROŻKI ZIEMNIACZANE Z TUŃCZYKIEM PO WŁOSKU

Przepis na : obiad

Majówkowe, ciepłe dni były dla mnie nie tylko okazją do odpoczynku, ale i do pichcenia w kuchni, na które ostatnio miałam niezwykle mało czasu. Zainspirowana świetnym konkursem „Wiosna na widelcu z tuńczykiem Princes” na Durszlak.pl przygotowałam kolejne pyszności! I tym razem znów nie na słodko ;) Połączenie ziemniaczanego ciasta pierogowego z pysznym tuńczykowym farszem, pesto i soczystymi pomidorami jest świetnym pomysłem na każdą okazje! Rodzinną imprezę przy grillu, luźny obiad w gronie znajomy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ostra na Słodko

Warto przeczytać

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta Paleo

Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.

Czytaj dalej...

Autor

Ostra na SłodkoOstra na Słodko

http://ostra-na-slodko.pl/

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, tuńczyk, ziemniaki, szpinak, kasza, tarta, pierogi, ryby, grill, obiad, dania obiadowe, impreza, pierogi przepis, ryba, jajka z farszem, pieczone ziemniaki, tarta na słodko, ciasta z masa, pieczone ziemniaki z czosnkiem, ciasto ucierane , pierogi przepis ciasto, ciasto na pierogi, ryba w ciescie, ziemniaki zapiekane, pierogi ze szpinakiem

Inne przepisy z Ostra na Słodko

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.