Przepis na : śniadanie
Share Pinterest Print Jajka faszerowane wędzonym łososiem to pyszna przekąska nie tylko na Wielkanoc . Farsz to drobniutko pokrojony wędzony łosoś, mielony twaróg, koperek oraz majonez. Prosto i efektownie Składniki: 6 jajek 100 g wędzonego łososia 100 g mielonego twarogu 3 łyżki majonezu 1 pełna łyżka posiekanego koperku sól pieprz Przygotowanie: Jajka ugotować na twardo, obrać i przekroić wzdłuż na pół. Wyjąć żółtka i przełożyć do miseczki. Dodać mielony twaróg, drobno posiekanego łososia, majonez i koperek. Wymi... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...