Gołąbki w kapuście włoskiej
Gołąbki w kapuście włoskiej
Składniki: 1 kapusta włoska 1 kg mięsa mielonego 1 torebka ryżu 1 torebka kaszy jęczmiennej 1 cebula 1 jajko 2 łyżeczki koncentratu pomidorowego 2 łyżki kaszy manny sól, pieprz przyprawa do mięsa mielonego 2 łyżki śmietany + 2 łyżeczki koncentratu pomidorowego Wykonanie : Ryż gotujemy do miękkości według przepisu na opakowaniu. Do garnka wlać wodę i zagotować dodać odrobinę soli. Do gotującej się wody wrzucić całą kapustę, korzonkiem do góry. Pogotować ok 2 minuty aż liście zaczną powoli odchodzić. Kiedy będ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Olga Piecze i Gotuje
Autor
Olga Piecze i Gotuje
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
gołąbki, mielone, ryż, mięso mielone, mięso, kasza, kapustą, zupa pomidorowa, mięsa pieczone, pieczeń z mięsa mielonego, jajka z farszem
Inne przepisy z Olga Piecze i Gotuje
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję