Zrazy z szynki wieprzowej

Zrazy z szynki wieprzowej

Zrazy z szynki wieprzowej

Przepis na : obiad

Pyszne zrazy zawijane z szynki wieprzowej, z dodatkiem boczku, cebulki i ogórka kiszonego. Składniki: 0,5 kg chudej szynki wieprzowej 2 ogórki kiszone 1 cebula 10 dkg boczku parzonego lub wędzonego 1 kostka bulionu 2 liście laurowe,3 ziarenka ziela ang. papryka słodka,pieprz, sól olej do smażenia Wykonanie: Mięso kroimy w plastry około 1 cm,.Ubijamy tłuczkiem każdy kawałek.Boczek,ogórki i cebulę kroimy w kostkę.Cebulkę posypujemy trochę solą,pieprzem i papryką.Plastry mięsa doprawiamy solą,pieprzem i papryką.Na każdy ka... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Olcia gotuje!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję