Śledzie po cygańsku

Śledzie po cygańsku

Śledzie po cygańsku – to świetna przekąska ze śledzi, dla smakoszy tych ryb i nie tylko. Słodko, lekko pikantne danie które sprawdzi się na świątecznym stole czy sylwestra. Również na co dzień. Przepis na to danie dostałam od koleżanki. Powiem szczerze, że nie jestem fanką ryb, ale w takiej wersji mi zasmakowały. Zachęcam do wypróbowania. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Śledzie po cygańsku – składniki: 350 gram śledziowych filetow w oleju solonych ( 4- 5 sztuk ) 4 średnie ogó...

Czytaj dalej na blogu Olcia gotuje!

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Babka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.

Czytaj dalej...

Sałatka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.

Czytaj dalej...

Przepisy na Wielkanoc - top 30

Najlepsze przepisy na Wielkanoc.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.