
Sałatka meksykańska świetnie smakuje, a zarazem jest pożywna i kolorowa. Jeżeli spodziewacie się gości to taka salatka będzie świetną przekaską, ale również można przygotować na kolację lub w pudełeczko do pracy. Bardzo prosta i zaskakuje smakiem. Serdecznie polecam. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Sałatka meksykańska – składniki: 1 duża czerwona papryka 1 puszka czerwonej fasoli 200 gram żółtego sera ( dałam gouda) 1 mała puszka kukurydzy konserwowej 1 puszka ananasów 1 mała czerwona ... czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...