Kupując pasztet w sklepie nie wiesz z czego jest zrobiony i lepiej tego nie wiedzieć Robiąc samemu w domu nie dodajesz wzmacniaczy smaku i doprawiasz go tak jak lubisz. Więc jak zrobić idealny jajeczny pasztet na przyjęcia i do kanapek? Zapraszam do skorzystania ze sprawdzanego przepisu! (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki na pasztet z jajek: czosnek – 1 ząbek musztarda delikatesowa – 2 łyżeczki oregano – 1 łyżeczka kwaśna śmietana 18% – 2 łyżki cebula – ...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...