
Jajka faszerowane to bardzo smaczna przekaska. Można ją przygotować w wielu wersjach. Ja proponuję farsz z szynki i ogorka. Jajeczka w tej wersji są przepyszne, a na dodatek świetnie prezentują się na stole. Zapraszam do wypróbowania przepisu. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Skladniki: 50 g szynki 2 ogórki konserwowe lub kiszone 5 jajek rozmiar MJ 2 łyżki majonezu 1 łyżeczka tartego chrzan sól i pieprz do smaku szczypiorek lub rzeżucha do dekoracji. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({})... czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...