
Jajka chyba smakują każdemu, a farsz do jajek można przygotować do naszych smaków na wiele sposobów. Ja dziś proponuję wam jajeczka z buraczkami , które są przepyszne, a na dodatek świetnie prezentują się na stole. Z dodatkiem chrzanu smakują obłędnie. Gorąco zachęcam do wypróbowania. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Jajka faszerowane buraczkami – składniki: 5 jaj rozmiar M 1 czubata łyżka chrzanu 1 średni burak 1 czubata łyżka majonezu 1 łyżka siekanego szczypioru 1 łyżka siekanego kopru só... czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...