
Siła tkwi w prostocie, a faszerowane jajka z musztardą są najlepszym dowodem na to, że z kilku bardzo prostych składników, które znajdą się dosłownie w każdej kuchni można wyczarować smaczną przekąskę, którą z pewnością pokochają wasi goście. Kilka minut roboty i gotowe var stamp = parseInt(new Date().getTime()/86400, 10);var script = document.createElement('script');script.setAttribute('type', 'text/javascript');script.setAttribute('src', '//partnerzyapi.ceneo.pl/External/dc.js?id=436993&channelId=25527&partnerId=16452&graphicId=3187&newTab=false&'+stamp);script.setAttribute('charset', 'utf-8');var head = d... czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...