Pyszne ” Zimowe, koperkowe ” gołąbki
Pyszne ” Zimowe, koperkowe ” gołąbki
Przepis na : obiad
Pyszne „Zimowe, koperkowe” gołąbki Zimowe , koperkowe gołąbki różnią się od letnich , które są ze świeżej kapusty i z lżejszym sosem i farszem . Zimowa wersja jest bardziej rozgrzewająca i sycąca. Wzbogacona o cebulę i właśnie koperek , żeby ożywić nieco już starszą kapuchę . Chłopcy uwielbiają gołąbki więc zawsze w końcu udaje im się mnie namówić . Jak już się za nie zabieram , to tak żeby zostało coś do odgrzania na drugi dzień . Wtedy są po prostu najlepsze Polecam nasza polską klasykę , to zawsz... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Ogrodnik w podróży
Warto przeczytać

Tradycyjne potrawy świata - Singapur
Czy zastanawiałeś się kiedyś jakie tradycyjne potrawy są przygotowane w Singapurze?
Czytaj dalej...Autor
Moria2
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
gołąbki, mielone, kapustą, sosy, mięso, mięso mielone, ryż, ciastka kremówki, obiad, kolacja, sos pomidorowy, czerwona kapusta, papryka faszerowana, danie jednogarnkowe, szybki obiad, obiad na szybko, szybka kolacja
Inne przepisy z Ogrodnik w podróży
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję