Parmezan , domowy wyrób serów

Parmezan , domowy wyrób serów

Parmezan , domowy wyrób serów

Parmezan , domowy wyrób serów Domowy wyrób serów to fascynujące i niewiarygodnie wyciszające zajęcie . Sery nie lubią pośpiechu , ba uczą cierpliwości . Pracochłonne przygotowania , długi czas oczekiwania ,głaskania , wycierania , wąchania , aż wreszcie próba i magia smaku dojrzałego , własnego sera .. Dla takich właśnie emocji zajęłam się domowym serowarstwem . Nic tak nie cieszy jak zachwyt domowników nad efektem naszych ciężkich zmagań w kuchni . Na początku mojej przygody z serami mogłam powiedzieć ,że... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ogrodnik w podróży

Warto przeczytać

Składniki E - sprawdź, co kryje się pod chemicznymi dodatkami do żywności

Chemiczne dodatki do żywności potocznie nazywane „składnikami E” zostały dopuszczone do użytku przez instytucje Unii Europejskiej i są one uznawane za bezpieczne i dozwolone do użycia.

Czytaj dalej...

Nawyk zdrowego odżywiania

Kilka wartościowych uwag odnośnie zdrowego odżywiania. Zmniejsz ilość spożywanych posiłków, ale zwiększ ich częstotliwość.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję