Przepis na : obiad
” Kurczę zielone ” lekko smażone Kurczak , kurczę zielone , kurka …. czyli drób Pyszne mięso , bez którego ciężko się obyć . Wsiąkło w polską kuchnię, nie znam chyba rodziny , która przynajmniej raz w tygodniu , nie gościła kuraka na obiedzie . Wiadomo co dobre , dobrze się przyjmuje . Kurczę zielone , to zdrowy lekko podsmażany kurczak z zielonymi warzywami na parze . Nic skomplikowanego , proste , pyszne i naprawdę smaczne . Na dodatek zdrowe Polecam ! Składniki : 3-4 ćwiartki z kurczaka 1... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Chemiczne dodatki do żywności potocznie nazywane „składnikami E” zostały dopuszczone do użytku przez instytucje Unii Europejskiej i są one uznawane za bezpieczne i dozwolone do użycia.
Czytaj dalej...