Zupa borowikowa

Zupa borowikowa

Zupa borowikowa

  Grzybowe szaleństwo trwa... i niech się nie kończy;) Zupa borowikowa ze świeżych grzybów smakuje wspaniale. Można ugotować ją również z innych leśnych grzybów, np koźlarzy, kurek, kozaków, maślaków lub podgrzybków (z tych ostatnich będzie miała nieco ciemniejszy kolor). Do zupy zazwyczaj wykorzystuję grzyby nieco większe, bardziej mokre, które nie nadają się do suszenia. Ja lubię zupę bardzo gęstą, pełną grzybów. W moim rodzinnym domu grzybową zawsze jedliśmy ze śmietaną. A Wy jak lubicie?? Polecam również ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Obiad gotowy

Warto przeczytać

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję